Torstain ratkaisuottelu ei jättänyt jossiteltavaa. Ankkurit oli selkeästi niskan päällä ja vei voiton Kitron stadionille saapuneiden 1453 katsojan edessä numeroin 2-0 (7-3, 5-1). Voittajien ykköspalkittu Tuukka Etula hurjasteli tehot 1+3 lyötyä, 1 tuotu ja 7 kärkilyöntiä.

– Kahden tappionkin jälkeen meillä oli joukkueena kova luotto itseemme. Melkoista vuoristorataa tämä oli senkin jälkeen, mutta nyt pelasimme kauden parastamme, Etula kommentoi STT:lle.

Alajärvellä pelattiin Superpesistä viimeksi kausilla 2012-19. Sijoitukset jäivät 10. sijan heikommalle puolelle lukuun ottamatta kautta 2015, jolloin Ankkurit ylsi kuudenneksi ja taipui vasta Sotkamon Jymylle puolivälierissä. Todellista menestysaikaa Alajärvellä koettiin 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa. Kirkkaimpina muistoina Ankkurit juhli kahta peräkkäistä Suomen mestaruutta 1988-89.

Haminan Palloilijat kohtaa Koskenkorvan Urheilijat superpesiskarsinnassa, jonka otteluohjelma on julkaistu tulospalvelussa. Kolmella voitolla lunastaa paikan Superpesikseen kaudelle 2023.