Oulun Lipolle (Juniorit) neljäskään peräkkäinen kausi miesten Ykköspesiksen pudotuspeleissä ei tuonut toivottua tulosta. Kuten kaksi vuotta sitten, Haminan Palloilijat juotti jälleen karvasta kalkkia runkosarjaa hallinneelle oululaisryhmälle.

Välierätappion koki myös pelinjohtajien kauden alla Lipon jälkeen kakkossuosikiksi nostama Puijon Pesis Kuopiosta. Sen sijaan loppuotteluun etenee Superpesiksessä viimeksi 2012-19 pelannut Alajärven Ankkurit.

Nousuun Superpesikseen vaaditaan kolme voittoa. Häviäjä saa toisen mahdollisuuden superpesiskarsinnassa, jossa vastaan asettuu Superpesiksen putoamiskarsinnan voittaja. Koskenkorvan Urheilijat johtaa ottelusarjaa Kankaanpään Mailaa vastaan voitoin 2-0.

Miesten Ykköspesiksen loppuottelun ohjelma on julkaistu tulospalvelussa.

Laitilan Jyske jatkaa upeaa kauttaan Ykköspesiksen välierissä

Runkosarjan neljä parasta pitivät pintansa ja lunastivat paikkansa neljän parhaan välieriin naisten Ykköspesiksessä. Loppuottelupaikkaan tarvitaan kaksi voittoa.

Laitilan Jyske on mukana Ykköspesiksen välierissä seurahistoriansa kolmannen kerran ja tavoittelee ensimmäistä otteluvoittoaan. Kotiedun ottelusarjaan saa pohjoislohkon ykkönen, Superpesiksessä 2017-19 pelannut Lappajärven Veikot.

Haminan Palloilijat tavoittelee nousua miesten ohella naisten Superpesikseen. Seuran historia tuntee toistaiseksi kaksi naisten pääsarjakautta, 2006-07. Seuraavaksi Ykköspesiksen runkosarjan kärkijoukkue kohtaa välierissä Kajaanin Pallokerhon.

Naisten Ykköspesiksen välierien ohjelma on julkaistu tulospalvelussa.