Valitse sivu

Pitkä odotus päättyi Porissa viime syksynä. Kolmen edellisen kauden Suomen mestari, 10 historiansa aikana pelaamastaan 15 loppuottelusarjasta voittanut Kirittäret taipui hopealle.

Tällä kertaa huippukohtaaminen odottaa jo välierissä. Kirittäret-nimellä kaudesta 2005 lähtien pelannut joukkue on hävinnyt historiansa aikana vain yhden puolivälierä- ja yhden välieräsarjan. Mestaruuden Poriin palauttanut Pesäkarhut aloittaa kuitenkin välierät varmasti runsaslukuisen kotiyleisönsä edessä lauantaina.

Lapuan Virkiä kukisti tiukassa puolivälieräsarjassa upeasti taistelleen paikalliskilpailijansa Seinäjoen Maila-Jussit. Kolmesti ottelun voitto ratkesi supervuorossa ja kertaalleen kotiutuskilpailussa.

Virkiän välierävastustaja on runkosarjan ykkönen Manse PP Tampereelta. Joukkueet ovat pudotuspelihistoriassa kohdanneet aiemmin vain kahdesti pronssiottelussa, jonka voiton vei Virkiä 2019 ja Manse viime vuonna.

Naisten Superpesiksen välierien otteluaikataulut ja tuomariasettelut on julkaistu tulospalvelussa.