Panokset ovat kovat, sillä voitolla Manse etenisi loppuotteluun Jyväskylän Kirittäriä vastaan. Virkiän voittaessa ratkaisu siirtyisi viidenteen otteluun Tampereelle sunnuntaiksi.

Vastakkain on myös useita mielenkiintoisia taistelupareja, kuten hallitseva lyöjäkuningatar Siri Eskola (Manse) ja viisinkertainen tittelin haltija Janette Lepistö (Virkiä). Kärjessä kiitävät huippunopeat Virkiän Kaisa Peräaho ja Kaisaleena Saukko sekä Mansen Henna Peltokangas ja Saaga-Angelia Raudasoja. Virkiä-lukkarina jatkaa Anni Heikkilä. Mansen lautasella on välieräsarjan aikana nähty niin Jasmin Andreasen kuin Senni Sallinen.

Suora lähetys nähdään maksuttomalla Nelonen-kanavalla ja Ruudussa lauantaina kello 15.45 alkaen. Selostajana on äänessä Anssi Ritari, juontajana toimii Olli Eronen ja asiantuntijana ottelun käänteitä arvioi Antti Tokkari.

Naisten Superpesiksen toista välieräparia hallitsi Kirittäret, joka etenee jo viidennen kerran peräkkäin loppuotteluun. Hallitseva Suomen mestari Pesäkarhut Porista tavoittelee puolestaan seitsemättä perättäistä mitalia pronssiottelussa. Kirittäret voitti Pesäkarhuja vastaan kaikki keskinäiset kohtaamiset juhlavuoden superpesiskaudella.