Maila-Jussit pelasi upean kauden ja kärsi ainoastaan yhden tappion, alkulohkossa helsinkiläiselle Roihulle. Loppuottelussa siihen saakka tappioitta edennyt Kempeleen Kiri tarjosi kuitenkin kovan vastuksen toisen jakson lopun nousullaan, mutta sai taipua kotiutuskilpailussa 2-1 (6-1, 3-4, 0-0, 4-3). Maila-Jusseista parhaana palkittiin Siiri Kivimäki ja KeKistä Riina Törmänen.

Neljän parhaan lopputurnaus pelattiin Seinäjoella lauantaina. Pronssiottelussa Kuusankosken Puhti kukisti Viinijärven Urheilijat 0-1 (6-6, 3-4).

Nuorten Ykköspesis palvelee eritoten kahden ikäluokan kynnysvaiheessa olevia pelaajia ja varmistaa pehmeämmän siirtymisen uralla eteenpäin. B-ikäluokassa on mukana kolme ikävuotta, 17-19-vuotiaat.

Tyttöjen Ykköspesiksen kultaa: Seinäjoen Maila-Jussit

Tea Hämeenkorpi; Hertta Järvinen; Saana Kangasmäki; Olivia Kataja; Siiri Kivimäki; Nea Korpi; Fanny Kotamäki; Elise Latomäki; Inka Latvala; Kaisa Lähdemäki; Aino Lähteenmäki; Kia Marttala; Vilma Marttala; Minttu Meriläinen; Matilda Niskakangas; Laura Rajala; Fiona Ranta; Tiia Rinkinen; Inka Sepponen; Kaisa Soini; Salla Sveholm; Iida-Sofia Tanninen; Hertta Turja; Fanni Tuuri, Oona Varjanto. Valtteri Niemelä (pj); Elise Lähdemäki (2. pj)

Tyttöjen Ykköspesiksen hopeaa: Kempeleen Kiri

Lotta Ahonen; Adalmiina Broman; Iida Fyrsten; Cia Hämäläinen; Emma Kaarakka; Neea Kangas; Pinja Karttunen; Ella Kemppainen; Pinja Keski-Korsu; Emmi Kohal; Silja Korpela; Venla Kumpumäki; Emilia Lammela; Eerika Mansikka-aho; Aino Ojantakanen; Saana Ojantakanen; Anni Piipponen; Neea Rahkolin; Inka Reinikka; Viivi Roininen; Oona Temonen; Milja Tuunainen; Riina Törmänen. Roni Ruokojärvi (pj); Marko Mansikka-aho (2. pj)

Tyttöjen Ykköspesiksen pronssia: Kuusankosken Puhti

Anna Aulasmaa; Inna Hakala; Vilja Hautaniemi; Elli Holmi; Emma Holopainen; Reea Kantanen; Roosa Karvinen; Eerika Laine; Olivia Lehtinen; Monika Niemi; Wilma Parikka; Elsa Pitkänen; Enni Sauvala; Erika Sauvala; Annina Suomalainen; Pihla Tikka; Annika Utriainen; Janita Utriainen. Minna Tuukkanen (pj); Visa Heino (2. pj)