Pelaajan roolissa ovat enää jäljellä viralliset jäähyväiset. Mikä hienointa, ne järjestetään tarinan alkulähteillä, Akonpohjan pesäpallostadionilla Saarella lauantaina 3. syyskuuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imatran Pallo-Veikot (@redsipv)

Tapahtumapäivä käynnistyy Isät vs. Pojat -juhlaottelun merkeissä kello 15. Juhlat jatkuvat Juholan Biisoniareenalla Uukuniemessä kello 17.30 (ruokailu ennakkovarauksella). Urheilutoimittaja Janne Eerikäinen pitää puheen päivänsankarille, jota haastattelee Imatran Pallo-Veikkojen ottelukuuluttajana toimiva Vesa Surakka kello 19. Otteluun sekä Biisoniareenan tapahtumiin on vapaa pääsy.

Juhlat jatkuvat pitkään illan ja yön tunneille saakka. Vetävä-yhtye aloittaa oman show’nsa kello 22.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiteen Pallo (@kiteenpallo90)

Saaren Urheilijat perustettiin kolmen kyläseuran – Tarnalan Yrityksen, Maironiemen Veikkojen ja Saaren Sisun – toimesta 20.3.1950. Seurahistoria tuntee 23 suomensarjakautta pääosin 1970-90-luvuilla. Saarelta on ponnistanut eri seuroihin useita lahjakkaita pesäpalloilijoita, joista Sami Partanen on menestynein. Legendan paluu Akonpohjan pesäpallostadionille tapahtuu 3. syyskuuta – toivottavasti mahdollisimman runsaslukuisen yleisön edessä.