Valitse sivu

Ottelusarjoja jatketaan Lapualla ja Alajärvellä huomenna torstaina kello 17.30. Tämän jälkeen nämä ottelusarjat jatkuvat alkuperäisen ohjelman mukaisesti.

Ykköspesiksen putoamiskarsinta Kannuksen Uran ja Haapajärven Pesä-Kiilojen välillä käynnistyy siirretyllä avauskohtaamisella lauantaina 20.8. Ottelusarja jatkuu Haapajärvellä sunnuntaina 21.8. ja Kannuksessa keskiviikkona 24.8. sekä tarvittaessa Haapajärvellä lauantaina 27.8. ja Kannuksessa sunnuntaina 28.8.

Naisten ykköspesisottelun Pattijoen Urheilijat, Raahe vs. Lappajärven Veikot uudesta ottelupäivästä tiedotetaan myöhemmin.

Pesäpallon kilpailumääräysten § 33:n mukaan ottelu on pelattava kokonaan uudelleen, ellei sitä voida aloittaa tai pelata loppuun samana päivänä. Päätöksen ottelun keskeyttämisestä tai pelaamatta jättämisestä tekee ottelun pelituomari.

Lisää ottelusiirtoja

Poikien Superpesiksessä karsintaottelu pudotuspeleihin Seinäjoen Maila-Jussit vs. Kempeleen Kiri siirtyy pelattavaksi huomenna torstaina kello 15. Samalla torstaille kaavailtu puolivälierien aloitus Kouvolassa lykkääntyy.