Valitse sivu

Golfharrastus on viime vuosina levinnyt laajasti myös pesäpalloilijoiden keskuuteen. Koska molempien lajien lyönneissä on paljon samaa, golf on monelle nykyiselle ja entiselle pelaajalle luonteva laji.

Kilpailun idean isä on Tarinagolfin toimitusjohtaja Osmo Ruuska, mutta kilpailun perustamisesta päävastuun on kantanut viime vuodet Siilinjärven Pesiksessä valmentajana vaikuttanut Riku Tolonen. Hänellä on ollut apunaan muutamia Savon alueen pesiksen moottoreita, kuten Ismo Huotari ja Jouni Vainikainen sekä Arttu Ruuska, joka tuo järjestäjien puolelle tärkeää golfkilpailuosaamista.

Järjestäjät toivovat kilpailuun runsasta osallistumista erityisesti Savon alueelta, mutta myös kauempaa Suomesta.

– Ajatuksena on rennon kilpailemisen lisäksi tutustua uusiin ihmisiin jotka jakavat yhteisen kiinnostuksen sekä golfiin, että pesikseen. Osallistujan ei siis tarvitse olla pesisaktiivi, vaan pelkkä kiinnostus lajiin riittää, Tolonen kertoo.

Tapahtuma ei jää pelkkään golfkilpailuun, sillä yhteiset illanvietot järjestetään Kuopion Leväsellä sijaitsevassa Sawo Housessa.

Viime hetken osallistuminen kilpailuun on vielä mahdollista ilmoittautumalla verkkolomakkeella. Kilpailumaksu on Tarinan pelioikeuden haltijalle 49 € ja Tarinan vieraspelaajille 99 €. Kilpailuun otetaan järjestyksessä 80 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Lisätietoa: Riku Tolonen | 050 358 0813 | riku.tolonen(ät)siipe.fi