Valitse sivu

Etelälohkon selvällä erolla voittanut Haminan Palloilijat saa vastaansa Jalasjärven Jalaksen. Toisen etelälohkon puolivälieräparin muodostavat paikallishengessä Laitilan Jyske ja Mynämäen Vesa.

Pohjoislohkon voittanut Lappajärven Veikot saa vastaansa joko Oulunsalon Vasaman tai Pattijoen Urheilijat, Raahesta. Perjantaina 12.8. pelataan vielä aiemmin Puijottarien sairastapausten vuoksi siirretty ottelu Puijottaret, Kuopio – Pattijoen Urheilijat, Raahe. Mikäli PattU saa ottelusta yhdenkin pisteen, nousee se mukaan puolivälieriin. Pohjoislohkon toisessa puolivälieräparissa pelaavat Kajaanin Pallokerho ja Ylivieskan Kuula.

Superpesisseuran kakkosjoukkueella ei ole Ykköspesiksessä osallistumisoikeutta sarjan ylempiin jatko-otteluihin eikä sitä tämän vuoksi oteta huomioon sijoituksia määriteltäessä runkosarjan päättymisen jälkeen. (Kilpailumääräykset §42)

Sarjataulukoiden toisessa päässä sarjapaikkojensa puolesta pelaavat putoamiskarsinnassa Pesä Ysit, Lappeenranta ja Janakkalan Jana sekä paikallisparissa Puijottaret, Kuopio ja Siilinjärven Pesis.

Naisten Ykköspesiksen ylempien pudotuspelien ja putoamiskarsinnan otteluohjelmat löytyvät tulospalvelusta.