Valitse sivu

Ensimmäiset ottelut pelataan sunnuntaina. Lippo Juniorit saa vieraakseen Räpsän ja Maila-Jussit kohtaa LP:n.

Tasapistetilanteessa ei uusintaottelua pelata, vaan joukkueiden paremmuus ratkaistaan kilpailumääräysten § 36.1 mukaisesti. Ensimmäisiä kriteereitä ovat järjestyksessä voitetut ottelut, kolmen (3) pisteen voitot ja kaikkien otteluiden juoksuero.

Noususarjan otteluohjelma on julkaistu tulospalvelussa.

Miesten suomensarjassa lohkojen loppuottelut

Miesten suomensarjassa käynnistyvät lohkojen loppuottelut viikonloppuna. Etelälohkon loppuottelussa kohtaavat Puna-Mustat Helsingistä ja Kinnarin Pesis 2006 Järvenpäästä, itälohkon loppuottelussa Jyväskylän Kiri 2020 ja Imatran Pallo-Veikot, länsilohkon loppuottelussa Seinäjoen Maila-Jussit ja Vimpelin Veto sekä pohjoislohkon loppuottelussa Ylivieskan Kuula ja Sotkamon Jymy. Lohkojen loppuotteluiden otteluohjelma on julkaistu tulospalvelussa.

Ykköspesiskarsintaan etenee kahdella voitolla. Ykköspesiskarsinnassa etelälohkon voittaja ja länsilohkon voittaja ja sekä itälohkon voittaja ja pohjoislohkon voittaja kohtaavat ottelupareina. Kahdella voitolla varmistuu nousu Ykköspesikseen.

Miesten Ykköspesiksen putoamiskarsinnassa Ikaalisten Tarmo hävisi Alavuden Peli-Veikoille voitoin 0-3, joten tie vie kahden ykköspesiskauden jälkeen suomensarjaan. Toinen ottelupari ratkeaa viikonloppuna. Kannuksen Ura johtaa Haapajärven Pesä-Kiiloja voitoin 2-1.