Tämän syksyn puolivälieräsarjat muodostuivat todellisiksi jännitysnäytelmiksi. Sekä runkosarjan kutonen Joensuun Maila että vitonen Tahko ponnistivat pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta neljän parhaan joukkoon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Runkosarjan voittanut Vimpelin Veto ei antanut yllättää itseään toistamiseen Kiteen Rantakentällä. Veto kohtaa välieräsarjassa JoMan.

Loppuotteluun etenee kolmella voitolla. Kaikki miesten välieräottelut pelataan eri päivinä, joten huippuotteluita on luvassa jokaiselle illalle tulevalla viikolla. Alkamisajat on tässä vaiheessa loppukesää hyvä huomioida, sillä kilpailumääräysten mukaisesti ottelupäivän auringonlaskun kellonaika ko. ottelupaikkakunnalla määrittää myöhäisimmän mahdollisen aloitusajan.

Ruutu on tietysti vahvasti menossa mukana Superpesiksen välierähuumassa. Sekä naisten välieräavaus lauantaina että miesten välieräavaus maanantaina alkavat puolen tunnin mittaisten ennakkostudioiden merkeissä.

Miesten Superpesiksen välierät

Välierien otteluohjelma tulospalvelussa