Valitse sivu

Vuoden 2023 jäsenmaksu on suuruudeltaan 50 € sisältäen liittymistarjouksena loppuvuoden 2022 jäsenyyden. Jäsenmaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Joukkueurheilijat ry:n toiminnanjohtajana työskentelee pesäpalloyhteisölle tuttu Miika Rantatorikka. Hallituksen jäseninä toimivat nykyisistä superpesispelaajista Juha Korhonen ja Janette Lepistö.

– Pelaajayhdistyksen jäsenenä olet vaikuttamassa lajisi asioihin pelaajayhdistyksen kautta, saat apua oikeudellisiin asioihin, saat tietoa työ- ja opiskelumahdollisuuksista ja jäsentuotteen sekä vaihtuvia etuja. Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä lajiliittojen ja seurojen kanssa pyrkien parantamaan yhdessä urheiluympäristöä, kertoo Rantatorikka.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Joukkueurheilijat ry (@joukkueurheilijat) jakama julkaisu

Joukkueurheilijat ry edustaa Suomen kahden korkeimman sarjatason urheilijoita pesäpallossa, koripallossa, lentopallossa ja salibandyssa. Joukkueurheilijat ry on historiallinen urheilijoiden pelaajayhdistys, sillä aiemmin Suomessa ei ole ollut eri lajien yhteistä pelaajayhdistystä. Lisätietoa löytyy yhdistyksen omilta sivuilta osoitteesta www.joukkueurheilijat.fi.