Käynnissä on viikko täynnä pesäpallohistoriaa. Manse vieraili Road Show -otteluissaan Loimaalla, Ikaalisissa, Vaasassa, Helsingin Meilahdessa ja Hämeenlinnassa, mutta pääsee nyt omalle kotikentälleen uudistuneeseen Kauppiin. Kruunuksi Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan nykymuotoisena tapahtumana ensi kertaa Tampereella.

Kattaus ei voisi pesäpallon ystävälle juuri herkullisempi olla. Sisäänpääsynsä otteluihin varmistaa kätevimmin hankkimalla ennakkoliput Mansen kotiotteluihin osoitteesta kauppa.mansepp.fi ja juhlavuoden Itä-Länteen Ticketmasterista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manse PP Miehet (@manseppmiehet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Superpesis (@superpesis)

Innostus on tapissa myös Mansen edustusjoukkueilla.

– Kysyttiin matsin jälkeen kopissa, kuinka moni haluaa päästä tiistaina kotikentälle. 12 kättä nousi ylös. Mites siellä – nähdäänkö tiistaina Kaupin uuden stadionin avajaisissa, Mansen miehet hehkuttivat sosiaalisessa mediassa.

Ensimmäinen viikko Kaupin uudella pesäpallostadionilla

Ti 5.7. Manse PP, Tampere – Kouvolan Pallonlyöjät 18.00 M
Ke 6.7. Manse PP, Tampere – Pöytyän Urheilijat 18.00 N
Pe 8.7. Manse PP, Tampere – Sotkamon Jymy 18.00 M
La 9.7. Pojat, Itä – Pojat, Länsi 14.00
La 9.7. Miehet, Itä – Miehet, Länsi 18.00
Su 10.7. Tytöt, Itä – Tytöt, Länsi 11.00
Su 10.7. Naiset, Itä – Naiset, Länsi 15.00