Peltonen nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään viime syksynä, kun Pesäkarhut Porista voitti seurahistoriansa toisen Suomen mestaruuden. Tuolloin 17-vuotias Peltonen arvostettiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi ja vuoden tyttöpesäpalloilijaksi. Kuluvalla kaudella tahti kiihtyi kesäkuussa. Peltonen palkittiin ensimmäistä kertaa urallaan naisten Superpesiksen kuukauden pelaajana.

Peltosen tilalle tyttöjen Lännen joukkueeseen on nimetty Vaasan Mailan Juniorien kasvatti Ada Karlsson, joka on debytoinut kuluvalla kaudella naisten Superpesiksessä, vaasalaisen Mailattarien joukkueessa. Naisten arvo-ottelusta jää pois loukkaantumisen vuoksi Pesäkarhujen Emilia Itävalo.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Kaupin uudella stadionilla Tampereella viikonloppuna.

Juhlavuoden Itä-Länsi-joukkueet

Miesten Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)

Naisten Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)

Poikien Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)

Tyttöjen Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)