Huippuotteluita pelataan eri puolella Seinäjokea, kuten Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ylistarossa sekä naapuripaikkakunnilla Ilmajoella (keskuskenttä ja Koskenkorvan pesäpallostadion) ja Lapualla. Kaikkiin otteluihin on vapaa pääsy.

Kenttäkohtainen otteluohjelma löytyy tulospalvelusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Nuorisoleiri 2022 (@nuorisoleiri) jakama julkaisu

Alkuviikon haasteeksi Nuorisoleirin organisaatio ja superpesisjoukkue Jussittaret ovat heittäneet joukkueille kunnarituuletuskilpailun. Heittäytymisestä antavat esimerkin Jussittaret itse TikTok-videollaan. Joukkueen tuuletus kuvataan Instagramiin tai Facebookiin ja merkataan julkaisuun Nuorisoleiri 2022. Osallistumisaikaa on keskiviikon leiridiskoon saakka. Kunnarituuletuksen tulee kuitenkin tapahtua kotipesästä käsin, sillä leiriotteluissa peliä ei katkaista kunniajuoksun syntyessä.

Lisätietoa leiristä löytyy Seinäjoen Nuorisoleirin omasta osiosta tältä sivustolta.