Kärkijoukkueista Joensuun Maila ja Sotkamon Jymy poikien kilpasarjassa ovat pelanneet ensimmäiset kuusi otteluaan tappioitta. Tyttöjen puolella vastaavaan ovat yltäneet Fera Raumalta ja Kempeleen Kiri. Kaikki ottelutulokset, reaaliaikainen otteluseuranta, tilastot ja sarjataulukot löytyvät tulospalvelusta.

Myös Ruutu välittää Nuorisoleirin tunnelmia niin Koskenkorvalta, Lapualta kuin Seinäjoen Vendo Areenalta ja Nurmosta. Lähetysten katsominen edellyttää kirjautumisen palveluun.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Nuorisoleiri 2022 (@nuorisoleiri) jakama julkaisu

Tänään torstaina Nuorisoleirin ohjelmassa ovat Itä-Lännet. Joukkueiden pelaaja-, pelinjohtaja- ja tuomarivalinnat on julkaistu leirin mediakanavissa. Tyttöjen Itä-Lännet pelataan Seinäjoella Nurmon Lecklé-Areenalla, poikien Itä-Lännet keskustan pesäpallostadionilla, Vendo Areenalla.

Lisätietoa Nuorisoleiristä löytyy Nuorisoleirin osiosta tältä sivustolta.