Paljon on tullut palautetta joukkueilta, että leiri oli onnistunut, ja hyvinhän se sujuikin. Myös paikallisilta yrittäjiltä on tullut kiitosta siitä, kuinka leiri virkisti keskustaa. Iso kiitos kaikille osallistujille, oli mukavaa kuunnella naurua, iloa ja ääntä, joita leiriläisillä riitti, kommentoi leirin johtaja Riikka Huotari.

Kunnarikettu villitsi leiriläisiä torstain ottelussa

 

Tenavaleirillä pelejä tuomitsi upeasti yli sata nuorisotuomaria, ja talkoolaisten määrä kasvoi lähelle 250:tä. Leiriottelussa Jymy-Tahko tehtiin Sotkamon uuden Marjex-stadionin katsojaennätys (3800), ja leiriläiset pitivät tunnelmaa upeasti yllä.

Erityisen suuri kiitos kaikille talkoolaisille, kunnan työntekijöille, keittiö- ja kenttäihmisille sekä mediatiimille! Iso työ tehtiin, ja saa kyllä olla ylpeä kaikista sotkamolaisista – missä tahansa apua pyydettiinkin, niin aina lähdettiin auttamaan ja tekemään yhdessä, kiittelee Huotari.

Kilpasarjoissa voiton veivät tyttöjen puolella Ulvilan Pesä-Veikot ja pojista juhlivat Kouvolan Pallonlyöjät. Katso kaikki leirin sijoitukset TÄSTÄ.

Poikien kilpasarjan mestari KPL

Tyttöjen kilpasarjan mestari, UPV

Lisää kuvia leiriltä näet TÄÄLTÄ.

Team Skoda osallistui poikien pelisarjaan

Pesäpalloliiton yhteistyökumppani Skoda mahdollisti joukkueelliselle E-ikäisiä pelaajia leirikokemuksen Sotkamon Tenavaleirillä. Osallistujat tulivat seuroista, jotka eivät saaneet joukkuetta omasta seurastaan ikäluokkansa valtakunnalliselle leirille tälle vuodelle. Ympäri Suomea tuleva joukkue osallistui leirillä poikien pelisarjaan, jossa lapset Simosta, Hämeenlinnasta, Köyliöstä ja Säkylästä saivat unohtumattomia kokemuksia.

Säkylän Pesäsusista joukkueeseen mukaan tullut Otto Ahola, 11, pitää Team Skodaan osallistumista hauskana ja erilaisena kokemuksena.

On ollut tosi kivaa pelata! Me ollaan hiouduttu nopeasti yhteen ja pelikin on parantunut. Vapaa-ajan vietto on ollut myös mukavaa ja sitä on ollut tarpeeksi paljon – ei olla vaan ”raadettu” pelikentällä koko leiriä. Paljon on tullut lisäksi uusia kavereita, kertoili Otto leirin kolmantena päivänä.

Team Skoda pelasi leirillä poikien pelisarjaa, kuva: Mika Rajaniemi

Joukkueen pelaajat erottuvat leirillä kentillä ja kouluilla peliasuistaan, jotka yhteistyökumppani Skoda tarjosi joukkueelle. Lisäksi pelaajia kyydittiin ympäri Sotkamoa turvallisesti, sillä menopelinä oli viikoksi lainaan saatu täysin sähköinen Skoda Enyaq IV. Joukkueen peliä johtivat Akseli Wiik Pesäpalloliitosta sekä Kristian Torvikoski Hämeenlinnan Paukusta.

Kuva: Mika Rajaniemi

Mielenkiintoinen viikon projektihan siitä lopulta tuli. Mahtavinta oli nähdä, kuinka toisilleen täysin tuntemattomat pojat hitsautuivat leirin aikana erottamattomasti yhteen. Onnistumiset, pelaajien oma havainnointi ja päätöksenteko sekä ilo ovat meillä avainasemassa. Hienoa oli nähdä myös kanssapelinjohtajien upeaa työtä lasten urheilun parissa. Iso kiitos Skodalle tästä mahdollisuudesta, summaa Wiik.