Aluevastaavan toimenkuvaan kuuluvat aluetoiminnan kehittäminen, perustoiminnoista vastaaminen ja seuratoiminnan tukeminen alueen johtoryhmän kanssa. Toimialueeseen kuuluvat Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta.

Edellytämme, että olet luova, innostunut, motivoitunut ja kiinnostunut pesäpallon sekä liikunnan edistämisestä. Sinulla ovat valmiudet joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Jos sosiaalisuus, avoimuus ja suunnitelmallinen sekä tavoitteellinen työote ovat vahvuuksiasi, saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta.

Tehtävä vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että mutkatonta soveltuvuutta ryhmätyöskentelyyn ja sitä on mahdollista hoitaa osittain etätyönä.  Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä. Tarjoamme modernin työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Tehtävässä noudatetaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Aluevastaavan lähiesihenkilönä toimii seuratoimintajohtaja.

Hakeminen

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 15.8.2022 mennessä Suomen Pesäpalloliitto ry:n toiminnanjohtajalle Vesa Rämetille, vesa.ramet(ät)pesis.fi tai postitse Suomen Pesäpalloliitto ry / Vesa Rämet, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa (kuoreen tunnus Läntisen alueen aluevastaava). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätiedot

Maija Seppälä, seuratoimintajohtaja, 050 322 3371
Vesa Rämet, toiminnanjohtaja, 040 515 4466