Joensuun Mailan luotsit ovat saaneet joukkueensa vahvaan lentoon Superpesiksessä. JoMa on voittanut puolet otteluistaan ja jäänyt vain neljässä ottelussa kokonaan ilman pisteitä.

Jurvakainen korvaa Idän viuhkassa kokeneen mestaripelinjohtajan Jussi Viljasen.

Aleksi Lassilalle ja Konsta Piiroselle uran ensimmäinen Itä-Länsi-valinta

Vimpelin Vedon Aleksi Lassila ja Joensuun Mailan Konsta Piironen saavat kutsun miesten Itä-Länsi-otteluun. Pesäpallon juhlavuoden arvo-ottelut pelataan Tampereella tänä viikonloppuna 9.-10.7.

Etenijätilaston kutonen Lassila on pelannut kokonaisvaltaisesti erinomaisen alkukauden ja mahtuu kärkilyöntitilastossakin 15 parhaan joukkoon. Vedon oma kasvatti oli pelannut ennen tätä kautta vain yhdeksän superpesisottelua. Kutsu ensimmäiseen poikien Itä-Länteen vaihtuu nyt debyyttiin miesten arvo-ottelussa.

Piironen on edustanut kasvattajaseuransa Joensuun Mailan superpesismiehistöä jo kaudesta 2016 alkaen 157 runkosarjan ottelussa ja voittanut kaksi Suomen mestaruutta 2018-19.

Lassila korvaa loukkaantuneen joukkuekaverinsa Mikko Kanalan Lännen joukkueessa. Piironen pelaa vastaavasti Teemu Nikkasen tilalla.

Poikien arvo-ottelussa nähdään kaksi Kortehistoa, sillä Atte Kortehiston lisäksi joukkueeseen on nimetty Lassilan tilalle Veeti Kortehisto.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan uudella Kaupin stadionilla Tampereella 9.-10.7. Juhlavuoden Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi.

Juhlavuoden Itä-Länsi-joukkueet

Miesten Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)

Naisten Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)

Poikien Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)

Tyttöjen Itä-Länsi-joukkueet 2022 (pdf)