Valitse sivu

Joensuun Maila palautti naisten Superpesiksen Pohjois-Karjalaan kaudelle 2020. Viime vuonna JoMa Naiset vieraili Kiteellä, nyt on Nurmeksen vuoro.

– Pohjois-Karjala rakastaa pesäpalloa ja nyt Nurmes pääsee nauttimaan vauhdikkaasta naisten Superpesiksestä. Pesiksellä on Nurmeksessa vahvat perinteet, joten uskon, että lehterit pullistelevat. Iso kiitos kaikille mukaan lähteneille yhteistyökumppaneille, jotka tämän hankkeen mahdollistivat, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm toteaa tiedotteessa.

JoMa ja Roihuttaret ovat sarjataulukossa lähes peräkkäin pudotuspeliviivan molemmin puolin. Panokset ovat kovat ottelussa, josta saatava jokainen piste on samalla pois yhdeltä päävastustajista. Helsingistä JoMa haki Roihuttarilta täyden kolmen pisteen potin tiistaina.

Nurmeksen pesäpallohistoria tuntee toistaiseksi yhden pääsarjavierailun, kun Seppojen miehet voittivat suomensarjassa lohkonsa ja nousivat mestaruussarjaan kaudelle 1967. Visiitti jäi kuitenkin yhden kauden mittaiseksi. Lisätietoa Nurmeksen Seppojen nykyisestä toiminnasta löytyy seuran nettisivuilta.