Valitse sivu

Aiemmin suunniteltu päälähetys peruuntui, kun Manse siirsi kotiavaustaan Kauppiin rakennettavalla uudella stadionilla. Korvaavat ottelut välitetään Helsingistä. Manse kohtaa naisten ottelussa helsinkiläisen Roihuttaret kello 13.30 (lähetys 13.15) ja miesten ottelussa Hyvinkään Tahkon kello 17 (lähetys 16.45).

– Pesäpallon juhlavuosi ja paluu ikoniselle Meilahden pesäpallokentälle. Meilahdessa on pelattu vuosien varrella peräti 12 Itä-Länttä ja juhlittu Suomen mestaruuksia. On enemmän kuin hienoa nähdä nykypäivän supertähdet pääkaupunkimme perinteikkäällä kentällä, fiilistelee tuottaja Olli Eronen.

Kun Hesperian kenttä sai tehdä tilaa Finlandia-talolle, pesäpallo-ottelut siirtyivät uudelle kentälle Meilahteen kaudella 1968. Vielä 1970-luvulla Helsingin Puna-Mustat voitti miesten Suomen mestaruuden 1973 sekä viisi naisten Suomen mestaruutta.

Edellisen kerran Meilahdessa pelattiin Superpesistä 21. toukokuuta 2015, kun Sotkamon Jymy kukisti Hyvinkään Tahkon 2-0 (6-1, 5-0) miesten huippuottelussa.

Superpesispäivän Meilahdessa 18. kesäkuuta järjestävät yhteistyössä Manse ja Puna-Mustat.