Mukana äänestyksessä ovat pelaajat, jotka olivat kokoonpanossa vähintään kolmessa kesäkauden superpesisottelussa sunnuntaihin 5.6.2022 mennessä. Tukensa voi antaa vain yhdelle pelaajalle tai äänestää suosikkejaan vaikka kaikkiin neljään aikuisten Itä-Länsi-joukkueeseen.

SIIRRY ŠKODA-YLEISÖÄÄNESTYKSEEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Kaikkien ŠKODA-yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen VIP-liput Itä-Länsi-tapahtumaan, voittajan valinnan mukaan joko lauantaille 9.7. tai sunnuntaille 10.7. Arvo-otteluviikonloppua lämmitellään jo perjantaina miesten Superpesiksen huippuottelussa, jossa Manse saa vastaansa Sotkamon Jymyn. Poikien ja miesten Itä-Lännet pelataan lauantaina sekä tyttöjen ja naisten Itä-Lännet sunnuntaina.

Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma järjestetään nykymuodossaan ensimmäistä kertaa Tampereella, Kaupin uudella pesäpallostadionilla 9.-10.7.2022. Sekä VIP-liput että kaikki pääsyliput myy Ticketmaster Suomi. Kaikki lisätiedot tapahtumasta löytyvät osoitteesta www.ita-lansi.fi.