Kaikkien pesäpallosarjojen ja -leirien tulospalvelu löytyy nykyisin samasta paikasta osoitteesta www.pesistulokset.fi. Aloitusnäkymää on mahdollisuus suodattaa esimerkiksi valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen sekä leirien osalta. Se helpottaa usein navigointia, sillä yhden päivän aikana saatetaan pelata jopa satoja otteluita. Klikkaamalla ottelua näkee yksittäisen ottelun tiedot kokoonpanoineen ja tuomarit otteluinfo-painikkeesta.

Uudistuneelle sarjat-sivulle pääsee päivämäärärivin alapuolelta. Valitsemalla ”leirit” löytyvät leirien otteluohjelmat sarjoittain sekä valitun leirin käyttämät kentät. Klikkaamalla ottelun sisällä olevaa linkkiä saa ruudulleen kyseisen joukkueen otteluohjelman leirillä.

Linkit tilastoihin ja sarjataulukoihin löytyvät ylhäältä valikosta sinisellä pohjalla. E-ikäisten ja vanhempien sarjoista koostetaan sarjataulukot, D-ikäisistä alkaen myös tilastot. F-G-ikäluokkien sarjoissa ei sarjataulukoita pidetä.

Linkit alueleirien nettisivuille löytyvät tältä sivustolta, alueleirit-osiosta.

Tulospalvelun toteutuksesta on vastannut porilainen Aline yhteistyössä Pesäpalloliiton kanssa. Palautetta ja kehitysideoita on mahdollista lähettää sähköpostitse osoitteeseen tulospalvelu(ät)pesis.fi.