Maila-Jussit on vain 10 vuotta nuorempi kuin 100 vuotta täyttävä kansallispelimme pesäpallo. Vuosikymmenten aikana seura on kahminut eri pesäpallosarjoissa eniten mitaleita, 148. Suomen mestaruuksia Maila-Jusseilla on 61, vain kaksi vähemmän kuin tilastokärjellä Sotkamon Jymyllä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Maila-Jussit oli yhtäjaksoisesti edustettuna miesten pääsarjatasolla vuodet 1969-2005. Mestaruusjuhlia vietettiin neljästi, vuosina 1975, 1983, 1985 ja 1987. Naisten Suomen mestaruuden Maila-Jussit voitti 1977. Historian käännekohtiin pääsee tarkemmin tutustumaan seuran nettisivuilla osoitteessa www.smj.fi/seurainfo/historia.

Nykyisinkin Maila-Jussit on toiminnan laatua ja määriä tarkasteltaessa yksi Suomen suurimmista pesäpalloseuroista 561 lisenssillään. Useita kymmeniä Maila-Jussien joukkueita osallistuu vuosittain alueellisille ja valtakunnallisille leireille.

Lippulaivana toimii naisten superpesisjoukkue Jussittaret, joka kohtaa juhlaottelussa Manse PP:n Tampereelta Vendo Areenalla tulevana lauantaina 21.5. kello 14 (ennakkoliput). Paikalle saapuu kunniavieraina Maila-Jussien kultamitalisteja kautta aikain.