Ykköspesispaikkakunnalla vieraillaan myös 11. kesäkuuta, kun Mansen naiset pelaavat Lapuan Virkiää vastaan ja miehet Kankaanpään Mailaa vastaan luonnonkauniilla sinisellä kentällä Ikaalisten Pesispuistossa.

Ykköspesiksessä kausi on historiallinen. Aiemmin päälähetyksinä on nähty miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu ja superpesiskarsintaa, mutta nyt ohjelmassa on ennakkoarvioiden perusteella kärkipään huippuottelu.

– Pesäpalloliitto on yhdessä seurojen kanssa aloittanut juhlavuonna projektin, jonka tavoitteena on vahvistaa Ykköspesiksen brändiä ja tunnettuutta. Ruutu-näkyvyys tuo tähän merkittävää lisäarvoa. Fanikamera näyttää kauden kaikki miesten ja naisten ottelut, minkä lisäksi PuPe-Lippo-huippuottelu on kirsikka kakun päälle, iloitsee Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet.

Ruudun päälähetysten kokonaisuus on totutun laaja. Luvassa on 70 suoraa selostettua ja asiantuntijoiden alusta loppuun perkaamaa ottelua. Päälähetykset 1.8. saakka on julkaistu Superpesiksen nettisivuilla.