Pesiskoulut järjestetään Ullanlinnassa, Lauttasaaressa, Meilahdessa, Munkkiniemessä, Vallilassa, Konalassa, Käpylässä ja Paloheinässä arkisin aikavälillä 6.–17.6. Päättäjäiset ja lopputurnaus pelataan Meilahden kentällä 19.6.

Puna-Mustat kertoo nettisivuillaan pesiskoulun keskittyvän pesäpallon perusasioihin matalan kynnyksen leikkien, harjoitusten ja pienpelien avulla koulututtujen ohjaajien avustuksella.

Pesiskoulu on loistava tapa aloittaa uusi harrastus uusien kavereiden kanssa saaduista ilon hetkistä pesäpallon parissa. Pesäpallo kehittää monipuolisesti hyödyllisiä taitoja sekä käden ja silmän koordinaatiota. Pesiskouluun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista.

Ilmoittautuminen pesiskouluun jatkuu 5.6. asti Puna-Mustien kotisivuilla osoitteessa www.pumu.fi/pesiskoulu. Pesiskoulun jälkeen lajia on helppo jatkaa myös joukkueessa pesäpallokipinän syttyessä.

Teksti: Niko Liikkanen