Kuka miespelaajista ja kuka naispelaajista on ollut alkukauden valovoimaisin, energisin? Ammensiko joku heistä aurinkoenergiaa Fuengirolasta?

– Sen päätät Sinä osallistumalla äänestykseen Oomin toukokuun pelaajasta klikkaamalla tästä! Vastanneiden kesken arvotaan kahden hengen lippupaketti oman suosikkijoukkueen kotiotteluun. Lomakkeelle tulee täyttää toimiva sähköpostiosoite, sillä voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Äänestysaikaa on 1.6.2022 kello 12 saakka. Äänestyksessä ovat mukana kaikki 28.5.2022 mennessä pöytäkirjaan yhdessä tai useammassa superpesisottelussa merkityt pelaajat.

Kuukauden pelaajia on palkittu Superpesiksessä nykymuotoisesti kaudesta 2008 lähtien. Aiempien vuosien valinnat on listattu Pesäpalloliiton nettisivuilla.

Oomi Energia on valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, jonka perustivat 11 perustajayritystä voidakseen tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia ja parempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kautta Suomen. Yritys on alallaan yksi Suomen suurimmista. Oomi Energian perustajayrityksiä ovat Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia ja Oulun Sähkönmyynti Oy sekä sen osakkaita Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Lisätietoa: www.oomi.fi.