Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet kertasi kokousväelle viime vuotta, joka pandemian jatkumisesta huolimatta oli lajille vahvasti plusmerkkinen.

­­– Pesäpallo selvisi korona-ajasta suhteellisen pienillä vahingoilla – kiitos seurojen, liiton ja muiden toimijoiden hyvän työn. Onnikin on ansaittava, Rämet muistutti.

Kevätkokouksessa käsiteltiin Pesäpalloliiton toimintakertomus 2021 sekä vahvistettiin tilinpäätös, kun tilintarkastajien lausunto oli siitä kuultu. Vastuuvapaus myönnettiin liittojohtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Tulevassa syyskokouksessa valitaan Pesäpalloliiton puheenjohtaja sekä yhdeksän liittojohtokunnan jäsentä kaksivuotiskaudelle 2023-24. Valintoja valmistelemaan kevätkokous asetti toimintasääntöjen mukaisesti vaalitoimikunnan ja vahvisti sille ohjesäännön. Vaalitoimikuntaan nimettiin Rauno Airas Kuopiosta, Kari Luoma Kankaanpäästä, Timo Mäkelä Hämeenkyröstä ja Johanna Seppälä Ylivieskasta.