Fuengirolaa palvelee lähimpänä lentokenttänä Málagan Costa del Sol Airport, jonne latvialainen yhtiö airBaltic on aloittanut suorat lennot uudelta Tampere-Pirkkalan kotikentältään. AirBaltic lentää reitillä uudella Airbus A220 -suihkukoneella ympärivuotisesti torstaisin ja sunnuntaisin, erinomaisilla lentoaikatauluilla.

– Kun suorat lennot airBalticin kotipesän avaamisen myötä Malagaan avautuvat, meille on alueena tärkeää, että niistä myös tiedetään mahdollisimman laajasti. Superpesis Fugessa on yksi tärkeistä tapahtumista, jonka kautta tavoitamme Aurinkorannikon suomalaiset ja paikalle Suomesta saapuvat pesäpallon ystävät, mutta myös TV:n kautta pelejä koti-Suomessa seuraavat, kertoo Visit Tampereen lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto.

– Meille on tärkeää myös päästä jatkamaan pandemian katkaisemaa ”incoming-matkustuksen” kehittämistä ja palvella reiteillä myös Espanjasta Suomeen tulevia, muitakin kuin espanjansuomalaisia. Tavoitteena on rakentaa tarinaa pitkäjänteisesti, unohtamatta Tampereen ja Aurinkorannikon yrityselämän yhteistyötä. Liikenteellisesti Malagan reittilento on yksi airBalticin ”syömähampaista”. Sen edelleen kasvattaminen ja kehittäminen osana airBalticin ”basen” (kotipesä) kasvua ja kehitystä on todella tärkeää, jatkaa Aalto

Juhlavuosi tuo Fugepesis-tapahtuman takaisin pesäpallokalenteriin kahden välivuoden jälkeen. Naisten ottelu Roihuttaret vs. SMJ pelataan Elolan kentällä lauantaina 23.4. kello 13 ja miesten ottelu Imatran Pallo-Veikot vs. Sotkamon Jymy sunnuntaina 24.4. kello 14 (ajat paikallista aikaa). Lauantain otteluun on vapaa pääsy. Sunnuntain ennakkolippuja myyvät IPV:n verkkokauppa sekä Fuengirolassa ravintola Kukko ja ravintola Uusi Refla. Pesäpalloliiton ja seurojen vapaakortit eivät ole voimassa ulkomailla pelattavissa otteluissa.

VIP-lipuista antaa lisätietoa Jani Valkeapää, 050 538 7190, jani.v.valkeapaa(ät)elisanet.fi