Valitse sivu

Jos heikkona hetkenä alkoi jo tuntua siltä, ettei tuo aika enää palaisi, olit väärässä. Pesäpallokauden päätösristeily risteillään 100-vuotis juhlavuonna säihkyvämpänä kuin koskaan.

Lämpimästi tervetuloa pesäpallokauden päätösristeilylle Tallink Siljan M/s Europalle 15.-16. lokakuuta 2022 juhlistamaan kauden päätöstä. Viralliset matkapaketit, jotka sisältävät sisäänpääsyn pesäpallokauden parhaat -palkintogaalaan, myy Matkapojat nettisivuillaan. Laivaan noustaan Helsingin Länsisatamasta ja matkalla käydään Tallinnassa.

Odottavan aika on ollut pitkä. Me pesäpalloyhteisö olemme aina olleet vahvoja yhdessä, meillä on yhteinen 100-vuotisjuhlavuosi, me olemme samaa porukkaa niin vuoden pesäpalloilijat, kaikki pelaajat, valmentajat, tuomarit, päätoimiset, seura-aktiivit, katsojat, kannattajat kuin kaikki kansallispelimme ystävät. Yhteishenki tiivistyy kauden päätösristeilyllä, joka on ollut pesäpalloväen yhteinen kohtaamispaikka jo yli 40 vuoden ajan. Tule juhlimaan ja viihtymään kanssamme juhlavuoden pesäpallokauden päätösristeilylle lokakuussa!