Juhlavuoden Halli-SM-lopputurnaus käynnistyy lauantaina kolmen joukkueen lohkoilla, joista tavoitellaan mitaliottelupaikkaa. Fera, Jyske ja Virkiä aloittavat kello 11. Kirittäret, Lippo Juniorit ja Pesäkarhut-Akatemia pääsevät tositoimiin kello 16. Lauantaina on käytössä uusi hallin pelitapa, jonka mukaisesti voittajat kolmen joukkueen ryhmistä etenevät sunnuntain loppuotteluun, kakkoset pronssiotteluun ja kolmoset sijoitusotteluun (5.-6.). Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot löytyvät tuttuun tapaan tulospalvelusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön pesakarhutpori (@pesakarhutpori) jakama julkaisu

Karhuhallin ovet ovat avoinna yleisölle. Pääsylipun hinta on 15 € koko viikonlopulta tai vaihtoehtoisesti 10 € yhdeltä päivältä. Lisäksi hallilta on saatavissa Pesäkarhut-Akatemian tyttöjen kausikortti, joka oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn myös Halli-SM-lopputurnaukseen. Lisätietoa löytyy Pesäkarhujen nettisivuilta.

Satakunnan Kansa välittää viikonlopun kaikki ottelut tilaajilleen suorina lähetyksinä. Tutustumistarjouksena tilauksen voi aktivoida kuukauden ajaksi vain 1 € hintaan. Selostajana on äänessä Jussi Valli.

Keräämme joukkueilta ja katsojilta palautetta lauantaina kokeiltavasta pelitavasta palautekyselyllä