Ennakkoliput myydään IPV:n verkkokaupassa sekä Aurinkorannikon myyntipisteissä. Pääsylipun hinta miesten otteluun on 15 €, alle 12-vuotiaille on tapahtumaan vapaa pääsy. Seurojen ja Pesäpalloliiton vapaakortit eivät ole voimassa ulkomailla pelattavissa erikoisotteluissa.

– Naisten ottelun lipunmyynnistä tiedotamme pian erikseen, kun saamme vastaukset muutamiin avoimiin kysymyksiin, kertoo IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

Superpesiskausi aloitetaan Fugepesis-tapahtuman merkeissä jo neljännen kerran Espanjan Aurinkorannikolla. Kahden koronatilanteen pakottaman välivuoden jälkeen Elolan stadionille odotetaan runsaasti yleisöä. Järjestelyissä ovat aina olleet suurena apuna Aurinkorannikon Leijonat, niin tälläkin kertaa.

– Karnevaalimainen tunnelma kannattaa aidosti kokea paikan päällä. Väkeä on joka vuosi ollut runsaasti katsomossa, niin kisaturisteja Suomesta kuin paikallisia Aurinkorannikolla asuvia. Parhaimmillaan kahden ottelun yleisömäärä nousi yli 5000 katsojan keväällä 2018, Valkeapää innostuu.

Molemmista Fuengirolassa pelattavista otteluista välitetään Ruudun monikameralähetys.