Paikan päälle otetaan yleisöä, mutta Maila-Jussit välittää myös kaikista otteluista suoran nettilähetyksen. Ottelut ovat katsottavissa SMJ B-pojat -Facebook-sivulla. Tulokset, tilastot ja reaaliaikainen seuranta löytyvät tulospalvelusta.

Poikien historiallinen Halli-SM-lopputurnaus pelataan Oulussa 19.-20.3. Kouvolan Pallonlyöjät ja Haminan Palloilijat ovat ilmoittaneet luopuvansa lopputurnauspaikoistaan, joten kilpailutoiminnan ohjausryhmän päätöksellä lopputurnaukseen etenevät B-, C- ja D-lohkojen kaksi (2) parasta joukkuetta.

Viikonloppuna varmistuvat myös kaksi joukkuetta miesten Halli-SM-lopputurnaukseen Joensuun Mailan ja Seinäjoen JymyJussien seuraksi. Lohko A:n voiton ratkaisevat Manse PP ja Hyvinkään Tahko Tampereella lauantaina kello 16. Lohko D:ssä Sotkamon Jymy aloittaa urakkansa Kempeleessä. Jymy kohtaa Pattijoen Urheilijat Raahesta lauantaina kello 15 sekä avausottelustaan kotiutuskilpailun voiton ottaneen Kempeleen Kirin sunnuntaina kello 13.

Kaikki miesten ja naisten Halli-SM-ottelut ovat katsottavissa sekä suorina lähetyksinä että tallenteina Ruudussa. Tulokset, tilastot ja taulukot löytyvät Veikkaus-tulospalvelusta.