Valitse sivu

Miesten Halli-SM-turnauksessa Manse PP Tampereelta kukisti Hyvinkään Tahkon 2-0 (7-2, 2-1), mikä riitti paalupaikkaan alkulohkovaiheen jälkeen. Sotkamon Jymy aloitti urakkansa lohkossa D viikonloppuna ja voitti molemmat ottelunsa, vaikka Kempeleen Kiri taistelikin hienosti kotiutuskilpailuun saakka.

Välieräparit ovat Manse PP, Tampere vs. Seinäjoen JymyJussit ja Joensuun Maila vs. Sotkamon Jymy.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Maila-Jussit ja Tahko poikien lopputurnaukseen

Uutuutena lanseerattu poikien Halli-SM huipentuu Oulun lopputurnaukseen 19.-20.3. Lohkovoittajina jatkoon etenevät Sotkamon Jymy, Seinäjoen Maila-Jussit ja Oulun Lippo Juniorit sekä lohkokakkosina Hyvinkään Tahko, Kempeleen Kiri ja Veteli Pesis.

Poikien Halli-SM-tittelistä pelataan nyt ensimmäisen kerran.

Kaikki Halli-SM-tulokset, -tilastot ja -taulukot löytyvät tulospalvelusta. Tallenteet miesten ja naisten otteluista ovat katsottavissa Ruudussa.