Herkulliset asetelmat ovat joukkueiden tiedossa. Lohkovoittaja etenee varmuudella Porin lopputurnaukseen 26.-27.3. Parhaan lohkokakkosen paikkaa pitää ennen viimeisenä pelattavan lohko C:n ratkaisuja hallussaan Haminan Palloilijat, jolla on kolmesta ottelusta kuusi pistettä kahdella voitolla, jaksoerolla 4-2 ja juoksuerolla 37-12.

Jännittävä päivä alkaa heti aamulla kello 9 ja jatkuu iltaan noin kello 21 saakka. Kaikki ottelut sisältävä katseluoikeus hankitaan 15 euron hintaan Netticket-palvelusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Virkiä Pesis (@virkiapesis) jakama julkaisu

Naisten Halli-SM-turnauksessa Hyvinkään Tahko, Pesäkarhut Porista ja Pöytyän Urheilijat ratkaisevat lauantaina neljännen lopputurnausjoukkueen Tampereelle 19.-20.3. Miesten puolella Koskenkorvan Urheilijat, Seinäjoen JymyJussit ja Vimpelin Veto aloittavat urakkansa. Lohkossa C Kouvolan Pallonlyöjät ja Imatran Pallo-Veikot kohtaavat sunnuntaina kello 13. Ruudun Fanikamera seuraa miesten ja naisten Halli-SM-turnausten otteluita suorina lähetyksinä.

Halli-SM-otteluseuranta, -tulokset ja -tilastot löytyvät tulospalvelusta.