Koronarajoitukset ovat hellittäneet ja katsomoon on vapaa pääsy. Lisäksi Lippo Juniorit välittää suorat lähetykset otteluista kaikelle kansalle. Tulokset, tilastot ja taulukot päivittyvät reaaliaikaisina tulospalveluun.

Poikien Halli-SM-turnauksessa pelattiin kaksi alkulohkoa viime viikonloppuna. Lopputurnauspaikkansa ovat jo varmistaneet lohkovoittajina Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät sekä Lippo Juniorit järjestävänä seurana. Oulun lopputurnauksessa 19.–20.3. on mukana yhteensä kuusi joukkuetta.

Miesten, naisten ja tyttöjen Halli-SM-turnaukset jatkuvat viikon päästä, todellisena alkulohkojen superviikonloppuna. Lauantaina 19.2. ja sunnuntaina 20.2. pelataan yhteensä 29 Halli-SM-ottelua. Miesten Halli-SM ja naisten Halli-SM ovat katsottavissa kokonaisuudessaan Ruudussa sekä suorina lähetyksinä että tallenteina. Tyttöjen osalta Lippo Juniorit välittää suorat lähetykset D-lohkon otteluista lauantaina 19.2.

Poikien Halli-SM, lohko D: Ouluhalli, la 12.2.

Haapajärven Pesä-Kiilat – Oulun Lippo Juniorit 10.30
Veteli Pesis – Haapajärven Pesä-Kiilat 13.00
Oulun Lippo Juniorit – Veteli Pesis 15.30

Linkit suoriin lähetyksiin: linktr.ee/raksilanpojat