Kraatterijärven Hankipesis tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä Lappajärvellä 12.3. Kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Turnauksen ottelut pelataan oikealla pesäpallolla ja joukkueeseen nimetään seitsemän pelaajaa sekä jokeripelaajat. Tarvittavat oheispalvelut ja edullista majoitusta on saatavissa viereisestä Hotelli Kivitipusta. Illanvietossa juhlakansaa viihdyttää suosittu Telaketju-yhtye, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

Ilmoittautuminen

Kraatterijärven Hankipesikseen ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hankipesis(ät)gmail.com ja maksamalla turnausmaksu 120 €. Mukaan pystytään ottamaan 12 nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @kraatterijarvi_hankipesis jakama julkaisu

Lappajärvi

Lappajärvi on Euroopan suurin kraatterijärvi ja vaikuttava geologinen luontokohde. Sillä on pituutta 24 kilometriä, leveyttä 12 kilometriä ja syvyyttä parhaimmillaan 38 metriä. Lappajärvi on Suomen kraattereista toiseksi suurin, nuorin ja parhaiten säilynyt sekä monien mielestä tieteellisesti merkittävin. Lappajärven syntyhistoria käytiin kattavasti läpi Iltalehden artikkelissa joulukuussa 2019.

Järviseudun pesäpallolla on vahvat perinteet liki 100 vuoden ajalta. Hankipesistä ei kuitenkaan Lappajärvellä ole tätä ennen pelattu. Hankipesiksen pioneereja ovat olleet Rovaniemi ja Napapiirin Pesis-Team, jotka veivät idean käytäntöön jo yli 10 vuotta sitten.