Valitse sivu

Viime kaudella pelasi ulkomailla vain miesten maajoukkue Bratislavan EM-karsinnoissa. Tulevana kesänä meillä on miesten maajoukkueella EM-karsinnat Liettuassa, U12 poikien maajoukkueella EM-karsinnat Itävallassa, Naisten maajoukkueella EM-kisat Espanjassa, Tampere Tigerseillä miesten Eurocup ottelut Venäjällä ja naisten Eurocup pelit italiassa. Tämän lisäksi vielä miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat kauden päätösotteluissa Ruotsia vastaan Tukholmassa syyskuussa. Tämä kaikki asettaa aivan uudenlaiset vaatimukset meidän kansainvälisille tuomareillemme.

Liitto teki loppuvuodesta 2021 kyselyn aktiivituomareiden ja kirjureiden keskuudessa halukkuudesta kansainvälisille kentille. Saadun palautteen mukaisesti liitto teki Euroopan liitolle ehdotuksen. Tämän pohjalta kaudelle 2022 CEB / WBSCE on nimennyt seuraavat henkilöt:

Kansainväliset tuomarit

  • Mika Sarjanen
  • Lassi Autio
  • Jiri-Joonas Jokela
  • Timo Tiihonen
  • Luis Hernandez

Kansainväliset kirjurit

  • Riku Katajamäki
  • Jiri-Joonas Jokela