Eteläisen alueen alueleiri pelataan Laitilassa 10.-12.6. (D-G-ikäiset), Itäisen alueen Kunnarileiri Liperissä 18.-19.6. (E-G), Läntisen alueen Etenee-leirit Kurikassa 17.-19.6. (D-E) ja Lapualla 10.-12.6. (F-G) sekä Pohjoisen alueen alueleirit Haapajärvellä 10.-12.6. (F-G), Oulussa 13.-16.6. (D) ja Rovaniemellä 16.-19.6. (E). Joukkueiden lisäksi kaikille leireille toivotaan tervetulleiksi alle 18-vuotiaat nuorisotuomarit sekä täysi-ikäiset tuomaritarkkailijat.

– Yhdessäoloa, liikunnan ja urheilun tuomaa riemua, iloisia ilmeitä. Leirit täyttävät parhaalla tavalla tyhjiötä, jota poikkeusajat ovat erityisesti lapsille ja nuorille luoneet. Tosi hyvällä fiiliksellä jatkamme matkaa kohti juhlavuoden leirejä yhteistyössä huippuluokan leirijärjestäjien kanssa. Yhteiskunta on hyvää vauhtia avautumassa liikunnalle ja urheilulle, niin kuin sen pitääkin, iloitsee juhlavuoden leireistä vastaava seurakehittäjä Mika Mikola Pesäpalloliitosta.

Ilmoittautuminen alueleireille alkaa Pesistulospalvelussa sunnuntaina 6.2. kello 12. Kurikan ja Lapuan Etenee-leireille otetaan ensimmäisen vuorokauden aikana vain Läntisen alueen joukkueita. Ilmoittautuminen vahvistetaan, kun ennakkomaksu, kolmen leiripassin hinta, on maksettu 14 vuorokauden sisällä ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä.

Lisätiedot leiri-ilmoittautumisesta sekä ajankohdat ja leiripassien hinnat löytyvät kattavasti ilmoittautumisohjeista.

Valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen käynnistyy kuukautta myöhemmin eli 6.3. kello 12.

Lisätietoa alueleireistä

Alueleiri, Haapajärvi

Alueleiri, Laitila – ”pesistä 100 lasissa”

Alueleiri, Oulu

Alueleiri, Rovaniemi

Etenee-leirit

Kunnarileiri, Liperi

Lisätietoa: Mika Mikola | mika.mikola(ät)pesis.fi | 050 557 8522