Seuratoimijoille ja joukkueenjohtajille on viime vuosina tarjottu koulutusta muun muassa seurakäynneillä alueiden työntekijöiden johdosta. Tänä keväänä tilaisuudet järjestetään ensimmäistä kertaa valtakunnallisin etäkoulutuksin, ja niihin toivotaan osallistujia mahdollisimman monesta seurasta. Tervetulleita ovat niin aloittelevat kuin kokeneetkin seurojen ja joukkueiden edustajat.

Aikaisemmista etäkoulutuksista saadut kokemukset ja palautteet rohkaisivat meitä laajentamaan valtakunnallisia koulutuksia entisestään. Tarkoituksena on myös se, että kaikissa tilaisuuksissa seuratoimijat pääsevät kohtaamaan ja keskustelemaan muiden samojen tilanteiden ja ongelmien kanssa painivien kesken, kommentoi toinen vastuukouluttajista, seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta.

TOIMIJAREKRYILTA

Ti 8.3. KLO 18.30 – 20

Onko seurassamme uusien toimijoiden rekrytointi kunnossa? Mistä toimijoita oikein löytäisi lisää? Haaste on meille vapaaehtoistoimintaa pyörittäville yleinen ja yhteinen. Tilaisuudessa saat vinkkejä mistä ja millä keinoilla uusia toimijoita voisi löytää mukaan seuran toimintaan!

JOUKKUEENJOHTAJIEN TAPAAMINEN (1/2)

Ti 15.3. klo 17.30 – 19 E-D -joukkueet
Ke 16.3. klo 17.30 – 19 G-F -joukkueet

Tilaisuuksien aiheina ajankohtaiset asiat, kilpailutoiminta, ottelu- ja turnausjärjestelyt sekä kysymys-vastaus -osio.

JOUKKUEENJOHTAJIEN TAPAAMINEN (2/2)

Ke 6.4. klo 17.30-19 G-F -joukkueet
Ti 12.4. klo 17.30 – 19.00 E-D -joukkueet

Tilaisuuksien aiheina joukkueenjohtajan tehtävänkuva, vanhempien osallistaminen, viestintä sekä kysymys-vastaus -osio.

 

ILMOITTAUTUMINEN (kaikkiin tilaisuuksiin – viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua):
https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-seuratoimijoiden-tilaisuuksiin-03-2022/0

LISÄTIEDOT:
mona.hupli-kotiranta@pesis.fi
040 761 3068

mika.mikola@pesis.fi
050 557 8522