Valitse sivu

Lauantain otteluissa Manse PP Tampereelta avasi tahmeasti alkulohkossa B, mutta paransi peliään päivän edetessä. Manse etenee lopputurnaukseen, joka pelataan sen kotihallissa, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, 19.-20.3. Miesten puolella Joensuun Maila piti nuorekkaalla kokoonpanollakin pintansa ja kukisti Imatran Pallo-Veikot 1-2k (1-0, 2-3, 1-2). JoMa voitti näin kaikki kolme alkulohko-otteluaan.

Sunnuntaina tarjolla olleen lopputurnauspaikan vei Seinäjoen Maila-Jussit naisten alkulohkossa D.

Kaikki miesten ja naisten Halli-SM-ottelut ovat katsottavissa sekä suorina lähetyksinä että tallenteina Ruudussa. Tulokset, tilastot ja taulukot löytyvät tulospalvelusta.

Neljä joukkuetta selvillä tyttöjen Halli-SM-lopputurnaukseen

Paikkansa tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksessa ovat varmistaneet lohkovoittajina Fera Raumalta, Oulun Lippo Juniorit sekä seurahistoriallisesti Laitilan Jyske. Parhaan lohkokakkosen paikkaa pitää tässä vaiheessa hallussaan Haminan Palloilijat.

Jäljellä on vielä alkulohko C, joka pelataan Lapualla ensi lauantaina 26.2. Lopputurnauspaikkaa tavoittelevat Virkiän lisäksi Jyväskylän Kirittäret, Siilinjärven Pesis ja Ylivieskan Kuula. Lopputurnausjärjestelyistä Porin Karhuhallissa 26.-27.3. vastaava Pesäkarhut-Akatemia on kuudes jatkoon etenevä joukkue.

Tyttöjen Halli-SM:n tulokset ja tilastot löytyvät tulospalvelusta.