Valitse sivu

Syksyllä B-tyttöjen mitalikantaan komeasti palannut Kirittäret pelasi halliavauksessaan kolme tasaista ottelua ja käänsi ne kaikki voitokseen kahdessa jaksossa lukemin 1-0. Virkiä oli vakuuttava Siilinjärven Pesistä ja Ylivieskan Kuulaa vastaan ottaen kaksi puhdasta voittoa, jotka riittivät jatkopaikkaan. Tyttöjen lopputurnaus pelataan Porissa 26.-27.3.

Tyttöjen Halli-SM-lopputurnausjoukkueet (alkulohkojen järjestys)

1) Fera, Rauma
2) Jyväskylän Kirittäret
3) Oulun Lippo Juniorit
4) Laitilan Jyske
5) Lapuan Virkiä
6) Pesäkarhut-Akatemia, Pori

Tahko aiheutti mutkan Pesäkarhujen tielle, joka kuitenkin vei lopputurnaukseen

Naisten Halli-SM-turnauksessa lohko A näytti alun perusteella olevan selvää kauraa, mutta toisin kävi. Seurahistorialliseen superpesiskauteensa valmistautuva sarjanousija Pöytyän Urheilijat nappasi Pesäkarhuille kärsityn rökäletappion jälkeen upean voiton Hyvinkään Tahkosta. Erityisesti lukkari Veera Tyynelä ja ykköspalkittu Siiri Leppänen olivat oivalla pelipäällä.

Kolmannessa ottelussa puolestaan Pesäkarhut joutui hankaluuksiin, kun Tahko esitti vahvan ryhtiliikkeen. Ratkaisijaksi nousi kuitenkin kahden edellisen kauden lyöjäkuningatar Susanna Puisto toisen jakson viimeisen tasoittavalla. Jaksovoitto sinetöi Pesäkarhujen tien lopputurnaukseen ja neljän parhaan joukkoon. Tahko puolestaan sai balsamia avausottelun tappion tuottamille haavoilleen ja hyvän itseluottamuspiikin viemällä voiton hallitsevasta mestarista 2-1k (2-1, 1-2, 3-2).

– Yleensä toinen ottelu on näissä vaikeampi, kumminkin vähän alkaa kuormitus näkymään. Kaveri teki erittäin hyvin palot palojen paikoista, emmekä saaneet takasessa muutamilla painelyönneillä juoksua. Ulkopelissä oli paljon hyvää juttua, arvioi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela.

Pesäkarhujen vastustaja välierissä on Manse PP Tampereelta. Toisessa parissa kohtaavat Jyväskylän Kirittäret ja Seinäjoen Maila-Jussit. Neljän parhaan lopputurnaus pelataan Tampereella 19.-20.3.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Miesten Halli-SM-turnauksessa käynnistyi alkulohko B. Seinäjoen JymyJussit kukisti Koskenkorvan Urheilijat 0-2 (0-1, 3-4) ja saa mahdollisuuden tavoitella lopputurnauspaikkaa sunnuntain ottelussaan Vimpelin Vetoa vastaan. Ottelu pelataan Seinäjoki Areenassa kello 15.30 alkaen.

Kaikki miesten ja naisten Halli-SM-ottelut ovat katsottavissa sekä suorina lähetyksinä että tallenteina Ruudussa. Tulokset, tilastot ja taulukot löytyvät Veikkaus-tulospalvelusta.

Naisten Halli-SM-lopputurnausjoukkueet (alkulohkojen mukainen järjestys)

1) Manse PP, Tampere
2) Jyväskylän Kirittäret
3) Seinäjoen Maila-Jussit
4) Pesäkarhut, Pori

Naisten Halli-SM-lopputurnaus (Tampereen Messu- ja Urheilukeskus)

Lauantai 19.3.
Välierä 1: Manse PP, Tampere – Pesäkarhut, Pori 13.30
Välierä 2: Jyväskylän Kirittäret – Seinäjoen Maila-Jussit 17.00

Sunnuntai 20.3.
Pronssiottelu 12.30
Loppuottelu 16.00