Valitse sivu

Media- ja viestintäpäällikkönä vastaat Pesäpalloliiton alue- ja liittotason media- ja viestintäverkoston sekä seurojen mediavastaavaverkoston johtamisesta, kouluttamisesta ja kehittämisestä. Tehtäväsi on verkostoitua ja jalkauttaa yhdessä työstetty markkinointi- ja viestintästrategia kenttätasolle. Sinulla on kyky ymmärtää ja nähdä eri viestintäteknologioiden ja -kanavien mahdollisuudet. Osaat myös johtaa mediatuotannon alihankintaverkostoa sekä solmia sopimuksia.

Lähiesihenkilönäsi toimii Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja. Tulet työskentelemään tiiviisti markkinointitiimin sekä ulkopuolisten mediakumppaneiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Go On Yhtiöt (@goonyhtiot) jakama julkaisu

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät Go On Yhtiöiden nettisivuilta.