Valitse sivu

SBSL on erittäin tyytyväinen äänestysten tuloksiin ja uskomme että tämä uusi rakenne stimuloi uusia tapoja tehdä töitä yhdessä lajiemme eteen, kuten WBSC:n presidentti Riccardo Fraccari totesi puheessaan Lauantaina Ljubljanassa.

Töitä on paljon edessä, kuten jokainen voi lukea neljän valituksi tulleen kandidaatin jäsenliitoille etukäteen toimittamasta WBSC Europe Roadmap dokumentista. Tuosta dokumentista saa hyvän käsityksen mihin suuntaan nyt valittu johto haluaa toimintaa viedä ja antaa ideoita, kuinka me voimme olla osa prosessia niin liitto- kuin seuratasollakin.

Roadmap to the Future

Linkki artikkeliin WBSC:n sivuilla

Valituksi tulivat:

New WBSC Europe Executive Board

 • President – Kruno Karin (CRO)
 • Vice President for Baseball – Petr Ditrich (CZE)
 • Vice President for Softball – Gabriel Waage (CZE)
 • Secretary General – Ami Baran (ISR)
 • Treasurer – Eddy Van Straelen (BEL)

Baseball Members at Large

 • Francois Collet (FRA)
 • Juergan Elsishans (GER)
 • Virmidas Neverauskas (LTU)

Softball Members at Large

 • Youri Alkalay (BUL)
 • Mette Nissen-Jakobsen (DEN)
 • Kristian Palvia (SWE)