Leireille ajoissa ilmoittautuneet joukkueet saavat joka tapauksessa pitää paikkansa. Tietokantapalvelimen vioittumisen vuoksi järjestelmään jouduttiin tuomaan varmuuskopio, jonka avulla suurin osa ilmoittautumisista saatiin palautettua. Noin kello 12.05-14.01 välisenä aikana tehdyt ilmoittautumiset ovat kuitenkin todennäköisesti hävinneet kannasta. Mikäli joukkuetta ei löydy Pesistulospalvelusta eikä päivitysavain toimi, ilmoittautuminen tulee tehdä uudelleen.

Paikat leireille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eli Laitilan alueleirille ei voida ottaa tässä vaiheessa uusia joukkueita.

Pesäpalloliitto pahoittelee itsestään riippumatonta tilannetta ja kaikkea ylimääräistä leirijoukkueille aiheutunutta vaivaa.

Leirijoukkue tai leirille ilmoittautunut tuomari – toimi näin!

1) Joukkue, tarkista, toimiiko päivitysavaimesi Pesistulospalvelussa ja löytyykö joukkueesi ilmoittautuneiden listasta (alueleirit, sarake joukkueet, ”ilmoittautumiset” ko. leirin kohdalta). Mikäli näin on, ennen kello 12.15 tehty leiri-ilmoittautumisesi on kunnossa.

Tuomari, tarkista, toimiiko päivitysavaimesi Pesistulospalvelussa. Halutessasi voit myös ilmoittautua leiriä uudelleen.

2) Jos edellinen kohta aiheuttaa ongelmia, lähetä päivitysavain ja vahvistusviesti joukkueen ilmoittautumisesta sähköpostitse leiriorganisaatiolle (ks. yhteystiedot alla) sekä kuitti mahdollisesta maksetusta ennakkomaksusta. Tee ilmoittautuminen uudelleen Pesistulospalvelussa, jos et näin ole kello 14.02 jälkeen tehnyt.

Yhteyshenkilöt leireittäin

Alueleiri, Haapajärvi: Kimmo Hirsilä | kimmo.hirsila(ät)pesis.fi
Alueleiri, Laitila: Ville Niemi | ville77niemi(ät)gmail.com
Alueleiri, Oulu: Kimmo Hirsilä | kimmo.hirsila(ät)pesis.fi
Alueleiri, Rovaniemi: Kimmo Hirsilä | kimmo.hirsila(ät)pesis.fi
Etenee-leiri, Kurikka: Maija Seppälä | maija.seppala(ät)pesis.fi
Etenee-leiri, Lapua: Juha Kuoppala | juha.kuoppala(ät)pesis.fi
Kunnarileiri, Liperi: Mira Loponen | mira.c.loponen(ät)gmail.com