Bragge voitti pelaajana Imatran Pallo-Veikoissa kaksi Suomen mestaruutta (1986, 1991) ja sai viidesti kutsun Itä-Länsi-otteluun. Pelinjohtajana kokemusta on karttunut kaikki sarjavaiheet huomioiden 371 superpesisottelun verran. Lisäksi Bragge luotsasi Imatran Pallo-Veikot Ykköspesiksen voittajaksi 2005 ja nousijajoukkueeksi Superpesikseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ulvilan Pesä-Veikot (@ulvilanpesaveikot) jakama julkaisu

Yhteinen sävel löytyi nopeasti. Bragge puhuu pesäpallosta elämäntapana ja kipinän syttymisestä uudelleen kasvattajaseuran otettua yhteyttä.

– Pidän haasteista ja UPV:n junioripitoinen joukkue höystettynä kokeneemmilla pelureilla on juuri sitä. Olen innostunut seuran aloittamasta tulevan kolmen vuoden projektista. Odotan innolla tulevaa kesää. Areenalla tavataan, Bragge totesi UPV:n tiedotteessa.

Bragge toimii myös Ulvilan Pesä-Veikkojen valmennusvastaavana tukien pelaajapolun kehittämistä ja valmennusta.