Naisten osalta sarjanousija Mailattaret Vaasasta yllätti Seinäjoen Maila-Jussit 0-1 (2-2, 0-2) Seinäjoki Areenassa jo keskiviikkona pelatussa ottelussa. Ottelu on katsottavissa SolidSportissa samoin kuin Jussittarien ja Maila-Jussien tyttöjen superpesisjoukkueen keskinäinen kohtaaminen torstaina kello 13. Palveluun on mahdollista rekisteröityä maksutta.

Miesten Suomen mestari Manse PP Tampereelta esittäytyy ensi kertaa pesäpallon juhlavuonna lauantain ottelussa Kankaanpään Mailaa vastaan kello 17. Manse TV:n lähetys Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta alkaa kello 16.45. Äänessä ovat Jouni Rosenberg ja Jani Saari. Studiokeskustelua johtaa Tuomas Rissanen.

Seinäjoen JymyJussit ja Vimpelin Veto iskevät yhteen kahdesti viikonloppuna – lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina kello 11.45. Ottelut ovat katsottavissa JymyJussien YouTube-kanavalla.

Miesten harjoitusotteluissa Kouvolan Pallonlyöjät ja Imatran Pallo-Veikot kohtaavat Imatralla kolmesti tammikuun aikana. Ensimmäistä koitosta lauantaina kello 15 pääsee seuraamaan 50 katsojaa eli IPV:n Redskaupassa on myynnissä pääsylippuja 50 nopeimmalle. Vieraiden näkökulmasta ottelua ennakoidaan KPL:n nettisivuilla.

Karjalainen näyttää neljä selostettua ottelua Joensuusta

Sanomalehti Karjalainen näyttää kaksi naisten ja kaksi miesten ottelua Joensuu Areenasta viikonloppuna. Lähetyksiä pääsee seuraamaan osoitteessa www.karjalainen.fi/live. Jos Karjalaisen tilaus ei ole voimassa, katseluoikeuden tammikuun ensimmäiseksi viikonlopuksi voi lunastaa hintaan 5,90 euroa.

Joensuun Mailan naiset saavat vieraakseen Jyväskylän Kirittäret perjantaina kello 17.30 ja lauantaina 12.30 pelattaviin otteluihin. Selostajana toimii Esa Pietarinen. Asiantuntijoina tapahtumia kommentoivat JoMan urheilutoimenjohtaja Sami Österlund perjantaina ja entinen superpesispelaaja Kati Tahvanainen lauantaina.

Miesten otteluissa JoMa kohtaa Hyvinkään Tahkon lauantaina kello 19 ja sunnuntaina kello 14. Selostajana toimii Jani Leinonen. Asiantuntijoina ovat äänessä Suomen mestaruuden sekä pelaajana että pelinjohtajana voittanut Petri Pennanen lauantaina ja entinen superpesispelaaja Jaakko Hirvonen sunnuntaina.

Pohjois-Karjalan paikallisderby jouduttiin perumaan, kun Kiteen Pallo tiedotti superpesisjoukkueessaan todetuista koronavirustartunnasta ja useammasta altistumisesta.

Päivitetty 8.1. klo 1.56: Lisätty tieto JymyJussien ja ViVen otteluista.

Päivitetty 9.1. klo 12.47: Päivitetty JymyJussit-ViVe-ottelun alkamisaika