Valitse sivu

Joukkueet on jaettu kahteen etelän ja kahteen pohjoisen alkulohkoon. Oman lohkon sisällä pelataan kaksinkertainen sarja ja naapurilohkon joukkueet kohdataan kertaalleen. Alkulohkovoittajat etenevät suoraan puolivälieriin, kakkoset ja kolmoset jatkavat pudotuspelikarsintaan. Puolivälierät, välierät ja loppuottelu pelataan paras kolmesta -järjestelmällä.

Nuorten Superpesiksellä on vahva alueellinen kattavuus. Joukkueita on mukana kaikilta alueilta Helsingistä Rovaniemelle ja Joensuusta Ulvilaan.

Nuorten Ykköspesiksen otteluohjelmat ja sarjajärjestelmät julkaistaan perjantaina kello 13. Uutuutena lanseerataan tyttöjen Ykköspesis, jonka sarjajärjestelmä on rakennettu pitkälti joukkueiden lähtökohdat ja tilanne huomioiden. Tyttöjen Ykköspesiksessä on mukana 11 ja poikien Ykköspesiksessä 14 joukkuetta juhlavuoden pesäpallokaudella.

Nuorten Superpesis 2022

Otteluohjelmat

Poikien Superpesiksen sarjajärjestelmä 2022 (pdf)

Tyttöjen Superpesiksen sarjajärjestelmä 2022 (pdf)