Tätä nykyä Pesäkarhut on Suomen suurin pesäpallon lisenssiseura. Ärnfors siirtyy seuran palvelukseen täynnä intoa ja energiaa otettuaan irtioton lajin ytimestä.

– Olen pari vuotta ollut poissa kokonaan pesiksen parista, mutta taustalla oli vielä intohimo lajia kohtaan ja ikävä sitä omaa heimoa, Ärnfors toteaa Pesäkarhujen tiedotteessa.

Pesäpallotauon aikana Ärnfors suoritti life coach -koulutuksen ja perusti henkisen valmennuksen yrityksen Feelingan.

– Seuraihmiset ovat todella lähellä sydäntä, koska tiedän että seuratyö on aika lailla 24/7 -työtä. Tällaista työnohjausta ja henkistä valmennusta kaivataan seuramaailmassakin, Ärnfors sanoo.

Pesäkarhujen tyytyväinen puheenjohtaja Vesa Saine kokee, että yhteistyö Ärnforsin kanssa jäi kesken seitsemän vuotta sitten.

– Olen erittäin tyytyväinen saadessamme Ingan takaisin Pesäkarhuihin ja pesäpallon pariin. On hienoa päästä jälleen tekemään töitä yhdessä. Pesäkarhut on kasvanut paljon näiden vuosien aikana ja vuodet ovat varmasti kartuttaneet Ingallekin sellaista kokemusta, josta saadaan nyt hyöty Pesäkarhujen junioritoiminnalle, Saine kiittelee.

Junioripäällikön paikka tuli seurassa hakuun, kun tehtävää loppuvuodesta 2019 lähtien hoitanut Annika Liipo päätti siirtyä uusien haasteiden pariin.