Ilmoittautuminen SM-karsintaan tapahtuu osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Sarjamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, 30 minuutin aikana tietojen syöttämisestä.

Jos yhteyshenkilön profiilia ei entuudestaan ole palvelussa, käyttäjälle luodaan samalla tunnukset, joilla joukkueen tietoja pääsee jatkossa hallinnoimaan. Tunnuksilla on mahdollisuus mm. pyytää ottelusiirtoa, jakaa kirjureille oikeuksia oman joukkueen otteluihin ja lisätä pelaajia omaan joukkueeseen kokoonpanoilmoituksia varten.

Seura voi ilmoittautua C-tyttöjen tai -poikien SM-karsintasarjaan useammalla joukkueella, mutta saman pelaajan on sallittua pelata karsintasarjan aikana vain yhdessä seuran joukkueista. Kun karsintasarja on päättynyt, pelaajia voi siirtää seuran joukkueiden välillä leirin alkuun saakka. Kilpasarjaan tai karsintasarjaan ei voi osallistua yhdistelmäjoukkueella.

Juhlavuoden Nuorisoleiri pelataan Seinäjoella 25.–30.7.2022. Karsintasarjaan ilmoittautumisen lisäksi joukkueiden tulee ilmoittautua leirille erikseen 6.3. kello 12 alkaen. Nuorisoleirillä sarjavalinnan kilpa- ja pelisarjan välillä määrittää karsintasarjan sijoitus.

Alueiden kilpailumääräykset julkaistu, aluesarjailmoittautuminen käyntiin lauantaina

Pesäpalloliiton johtokunta on vahvistanut alueiden kilpailumääräykset kaudelle 2022. Ilmoittautuminen aluesarjoihin käynnistyy osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu huomenna lauantaina 15.1. kello 12.

Lisätietoa aluesarjailmoittautumisesta löytyy alueiden omilta sivuilta:

Eteläinen alue

Itäinen alue (pdf)

Läntinen alue

Pohjoinen alue